Monday, 28 July 2014

Restaurant krijgt nieuwe naam: Eat & Meet

NOORDWIJK – Ruim 250 mensen stuurden hun idee in voor de naam van het vernieuwde restaurant van ´s Heeren Loo locatie Willem van den Bergh. Uiteindelijk kon er maar één de winnaar zijn en donderdag 10 juli werd de nieuwe naam bekend: Eat & Meet. In het restaurant kunnen de bezoekers namelijk niet alleen heerlijk eten en drinken, maar ook zijn er vergadermogelijkheden.
Bij Eat & Meet werken professionele medewerkers van ´s Heeren Loo samen met mensen met een verstandelijke beperking. Twee jaar geleden werd het plan bedacht om van deze locatie een ´moderne ontmoetingsgelegenheid´ te maken. Een plek die niet alleen geschikt is voor de in de nabijheid wonende clienten, maar zeker ook voor andere inwoners van de Bollenstreek en gezelschappen. De plannen zijn bedacht en uitgewerkt door de medewerkers, clienten, vrijwilligers en specialisten en het resultaat mag er wezen!
In dit restaurant worden, met grote aandacht voor kwaliteit, heerlijke lunches en warme maaltijden gemaakt. Maar ook kunnen bezoekers genieten van bijvoorbeeld koffie met zelfgebakken appeltaart. Joop Hol, Regiodirecteur bij 's Heeren Loo Zorggroep, is heel blij met het eindresultaat: ´Het restaurant is van binnen en buiten opgeknapt. Een aantal jaren terug was er sprake van een heel nieuw gebouw hier midden op het terrein, waar ook een restaurant zou komen. Dat gaat niet door, maar de wijk Noordwijkerduin vraagt wel om een heel nieuw restaurant. Het is heel bijzonder dat de medewerkers van het restaurant  voor elkaar hebben gekregen om het restaurant met beperkte middelen op te knappen met nieuwe kleuren een nieuw meubilair.´ Hij wees de ruim honderd aanwezigen aan: ´Dit is niet alleen een restaurant, maar er zit ook een leslokaal in en vergaderingen kunnen worden gehouden in de vergaderfaciliteiten. Dat is ook iets om trots op te zijn.´
Wethouder Dennis Salman heropende het gebouw en onthulde samen met twee clienten de nieuwe naam: Eat & Meet. Deze naam geeft prachtig weer waar het bij dit restaurant om gaat; je kunt er niet alleen heerlijk eten, maar gebruikt deze locatie ook om anderen te ontmoeten. ´Het is een prachtige naam´, zo vond de wethouder. ´Ik hoop dat heel veel mensen die niet in deze prachtige woonwijk wonen, toch het geweldige restaurant en de vergaderruimte weten te vinden.´ De bedenker van de naam ´Eat & Meet´ mag binnenkort nog een keer langs komen bij het restaurant om zijn gewonnen dinerbon voor acht personen te verzilveren.

No comments:

Post a Comment