Voor
de lunch, diner én de borrel
Nieuwe
Rijn 42a, Leiden, T: 071 513 0155, W: ww.gaspare.nl
Het
nieuwste restaurantpareltje is Gaspare Ristorante Pizzeria en veel mensen
hebben dit kwaliteitsrestaurant al ondekt. Niet in het minst, omdat je hier op
een heel bijzonder terras kunt zitten; bovenop een boot! Eigenaar Gaspare Daino
leeft voor zijn zaak en zet zich samen met zijn enthousiaste personeel in om
het de gasten zo goed mogelijk naar de zin te maken.
In het restaurant kunt u
volop genieten van de vele smaken die de Italiaanse keuken te bieden heeft. Dan
gaat het niet alleen om de welbekende pizza´s en pasta´s, maar ook om heerlijke
vis- en vleesgerechten. Wat dacht u van een smakelijke ossenhaas, rib-eye,
zeebaars, dorade of vingeraflikkende sciampi? Gaspare vertelt: ´Alles is vers
en onze menugerechten veranderen wekelijks. Ik koop alles vers in bij
leveranciers uit de regio en als chef-kok maak ik het eten zelf.´
Gaspare heeft al meer dan
een kwart eeuw ervaring in de Italiaanse keuken; het is een garantie dat alle
gerechten zeer smaakvol zijn. Maar net zo belangrijk is, dat alle gasten het
uitstekend toeven vinden in Gaspare Ristorante Pizzeria. De eigenaar: ´Ik wil
dat alle mensen die wij ontvangen, het hier 100% naar hun zin hebben.
Gastvrijheid, samen met heerlijk eten en een goede bediening; dat is waar we
hier voor gaan!´
En ook beschikt Gaspare
Ristorante Pizzeria over de enige pizzeriaboot in heel Leiden. Het is heel
uniek, dat je dit bootterras kunt bereiken vanaf de wandelstraat, maar ook per
boot. Hier zijn tachtig zitplaatsen en binnen zijn nog eens 74 stoelen en tafels waar het goed
toeven is. Gaspare Ristorante Pizzeria is ook te boeken voor feesten en
partijen. Voor alle fijnproevende bezoekers heeft Gaspare een speciale
aanbieding; verse tira missu tradizionale of tira missu frutti di bosco zijn
allebei te genieten voor slechts 5,50 euro. Kom naar Gaspare Ristorante Pizzeria
en laat uw smaakpapillen hiermee kennismaken! Gaspare Ristorante Pizzeria is iedere
dag open van 12:00 uur tot 22:00 uur.
No comments:
Post a Comment