Wednesday, 30 July 2014

Johnny’s Burger

Beste hamburgers van Nederland
Flemingstraat 93 te Leiden, T: 071 744 047, W: www.johnnys.nl
Sinds 2011 heeft Tarek Cherkawi al negen bezorgdiensten van Johnny’s Burger opgezet, verspreid over heel Nederland. Maar Leiden heeft de primeur: in juni opende de allereerste stand alone Burger Take Away & Delivery!
En dat is reden voor een feestje, zoals te zien is in de advertentie voor openingsaanbiedingen op de voorpagina van deze krant. De drie drijvende krachten achter deze vestiging van Johnny’s Burger zijn Cherkawi, manager Erwin Smit en chef burger Eric Stikvoort. Ze hadden al veel ervaring in de pizzawereld en het was Cherkawi’s idee om de allereerste burgerbezorgdienst in Nederland op te richten. Het is een enorm succes, want in korte tijd groeide Johnny’s Burger uit tot een franchisebedrijf met tien vestigingen.
En niet zonder reden, want ondertussen heeft heel Nederland genoeg van al die standaard voorgebakken Amerikaanse burgers. Bij johnny’s Burger krijgen de klanten gegarandeerd de beste kwaliteit. Alle hamburgers worden vers gemaakt en dan pas op het moment dat iemand die burger ook daadwerkelijk bestelt. Het brood wordt ingekocht bij een bakker die het speciaal voor Johnny’s Burger maakt. ‘Onze hamburgers zijn groter dan die van de bekende ketens en we serveren daar echte Vlaamse frieten bij; topkwaliteit dus!’ aldus Cherkawi.
De verslaggever nam de proef op de som en bestelde een Johnny’s Burger, met gebakken champignons, ui, peterselie en voorbereid met olijfolie. Er volgde een aangename verrassing; de hamburger was maar liefst 135 gram en smaakte overheerlijk. ‘En voor 1,80 extra krijgen onze klanten zelfs een 180 gram burger’, licht Cherkawi trots toe. Uiteraard heeft Johnny’s burger ook falafelburgers en kipgerechten.
De klanten die de zaak iedere dag tussen 16:00 uur en 23:00 uur bezoeken zijn razend enthousiast. Ook wordt al veel gebruik gemaakt van de catering. Johnny’s Burger bezorgt namelijk in Leiden, Leiderdorp én Oegstgeest! Het is een perfecte oplossing voor iedereen die een avond geen zin heeft om te koken en pinnen aan de deur is mogelijk. Smit: ‘Wij bezorgen gratis vanaf 7,95 euro.’

No comments:

Post a Comment