Sunday, 7 September 2014

‘Het begin van een nieuwe periode’

JOEP DERKSEN
LEIDEN – De naam Swaak staat gelijk aan kwaliteit, betrouwbaarheid en scherpe prijzen. Iedereen die op zoek is naar witgoed, zoals een wasmachine of droger, of bruingoed (onder meer televisies en wi-fi music systems), kijkt natuurlijk als eerste naar de website www.epswaak.nl. Of komt langs bij de fonkelnieuwe winkel aan de Pelikaanstraat 22.
Dit familiebedrijf staat al zestig jaar klaar voor de klanten en eigenaar Rens Palm licht het geheim van de zaak toe. ‘We verkopen kwaliteitsmerken als Miele, AEG, Samsung, Loewe en Jura. Swaak is een gespecialiseerd bedrijf voor witgoed, inbouw, beeld- en geludapparatuur. Tevens is Swaak hét adres voor service en onderdelen. Veel mensen bezoeken eerst onze webshop en komen dan naar de winkel om zich door het gekwalificeerde personeel goed te laten voorlichten.’
Swaak heeft inmiddels dé succesformule gevonden: niet alleen heeft het bedrijf een zeer uitgebreid assortiment in haar laagdrempeligge belevingswinkel; ook biedt Swaak kwaliteit, persoonlijke voorlichting en uitermate scherpe prijzen. Hiermee troeft Swaak alle concurrenten af!
Palm licht toe: ‘We hebben onze eigen bezorgdienst van monteurs die het witgoed repareren. Wij bieden dus het totaalpakket; inclusief de nazorg. Zo ontzorgen wij de klant. Swaak bezorgt gratis en sluiten voor een klein meerbedag ook de producten aan bij u in huis. Bij aankopen vanaf 500 euro bezorgen én plaatsen we gratis!’ Om de opening van de winkel te vieren, heeft Swaak een geweldige introductieaanbieding: in de hele maand september niet alleen 5% korting op alle producten, maar  ook nog vijf jaar gratis garantie op alle grote huishoudelijke producten en beeld- en geluidapparatuur.
Compagnon Pim Uittenbogaard vult enthousiast aan: ‘We zijn met drie echte ondernemers onder één dak gegaan, zodat de klant op alledrie de fronten zo goed mogelijk geholpen wordt. Belissingen kunnen direct genomen worden. Met 500 m2 aan winkelruimte hebben we bijna alles op voorraad van wat de klant vraagt.’ Swaak begint met iets compleet nieuws: Fix en repair. Uittenbogaard: ‘We hebben alle onderdelen van alle merken; of het nu gaat om schermen, accu’s of dat we speakers vervangen in tablets en mobiele telefoons. Alle accessoires hebben we in voorraad, zoals speakers, kabels en hoesjes.’ Aan deze dienstverlening is een grote behoefte, aldus Uittenbogaard: ‘Op een iPad staan alleemaal leuke dingen en mensen wllen dat behouden.’
Voor meer informatie: Pelikaanstraat 22, 2312 DW Leiden,T: 071 521 5151, W: www.epswaak.nl.

No comments:

Post a Comment