Tuesday, 29 April 2014

Ilias Delicatessen

‘Een manier van leven’
T: 06 1644 6505, W: www.iliasdeli.nl.
LEIDEN – Er zijn weinig ondernemers die zo gepassioneerd met hun bedrijf omgaan, als Ilias van Ilias Delicatessen. Samen met zijn broer Souf is hij iedere dag in de weer om de beste verse producten aan zijn klanten te kunnen leveren. Via de sociale media is Ilias en zijn bedrijf al een ware hype geworden en mensen als minister-president Marc Rutte en Ajax-coach Frank de Boer praten vol lof over zijn bedrijf en willen graag met Ilias op de foto.
‘Het is fijn om marktkoopman te zijn’, vertelt Ilias. ‘Het is geen baan maar een lifestyle. We zijn er dabg en nacht mee bezig. Er is niets mooiers dan een dag vol met waardering door de mensen die voor je kraam staan.’ Ilias Delicatessen staat iedere woensdag op de markt voor de V&D bij de Annie's, elke donderdag in de Stevenshof, iedere vrijdag in de Merenweijk en op de zaterdagen op de Nieuwe Rhijn tussen de bloemen en de vis. Bovendien organiseert het bedrijf iedere tweede zondag van de maand een biomarkt.
‘We bedenken altijd nieuwe dingen, of het nu om nieuwe hapjes of salades gaat. Daarnaast springen we in op trends. Bovendien is ons eten altijd vers en veel is zelfgemaakt. Onze pindakaas is zonder suiker, zout of conserveringsmiddelen; gezond en lekker dus. Verder hebben wij ook olijven, noten, delicatessen, broodsoorten en tapas. Like Ilias Delicatessen via Facebook en maak kans op een Iliastas. Dan kunt  ook lekker iliassen.

No comments:

Post a Comment