Tuesday, 29 April 2014

De Zorgfabriek

Oplossing voor alle zorguitdagingen
Hoofdstraat 1-3, 2351 AA  Leiderdorp, 071 589 2145
Hoeveel vaders en moeders zijn er dringend op zoek naar een goede oppas/verzorger, met een gegarandeerde veiligheid voor het kind? De Zorgfabriek maakt een einde aan deze zorgen en biedt een keur aan diensten, die het leven van ouders én kinderen gemakkelijker en beter maken.
De Zorgfabriek is vorig jaar opgericht door de psychologen Hanneke Alferink en Suzanne van der Post. De psychologen zorgen ervoor dat  studenten die zich bezig houden met psychologie, pedagogiek, sph en andere zorggerelateerde opleidingen, hun geleerde theorie over opvoeden en zorgen in de praktijk kunnen brengen. Dat kan gaan om zaken als huiswerkbegeleiding of oppassen, maar ook intensievere zorg behoort tot de mogelijkheden. Van der Post en Alferink selecteren de studenten op hun geschiktheid. Zo hebben ze allemaal een ‘verklaring omtrent gedrag’ en zijn ze meerdere jaren inzetbaar. Op die manier kan een kind een echte vertrouwensrelatie opbouwen met zijn/haar begeleider.
De tarieven beginnen al bij slechts 5 euro per uur en eigenlijk zijn er maar weinig zaken die de studenten van de Zorgfabriek niet kunnen doen. Alferink: ‘Onze medewerkers kunnen ook worden ingezet bij kinderen met een beperking. De activiteiten kunnen incidenteel, maar ook op vaste dagen in de week zijn. Bijna alles is mogelijk; of de student nou moet koken, de kinderen naar een sportclub brengen of de hond uitlaten.’ www.dezorgfabriek.nl.

No comments:

Post a Comment