Tuesday, 29 April 2014

Hengelsport Leiden

Alles voor de visser
Mary Beystraat 9, Leiden, T: 071 531 8002, W: www.hengelsportleiden.nl
Van jongs af aan kennen Martijn van der Wouden en Robert Hooijmans elkaar en al die tijd delen ze met elkaar de hobby van het vissen. Waar ze elkaar ook tegenkwamen, de gesprekken gingen al snel over hun favoriete onderwerp. Ze begonnen daarom met hun eigen zaak: Hengelsport Leiden. Het is een doorslaand succes.
Hengelsport Leiden opende zaterdag 19 april voor het eerst de deuren en het resultaat is bewonderingswaardig. Het is een zaak met een stoer uiterlijk, waar alle visliefhebbers aan hun trekken komen. Of je nu een startende hobbyist aan de waterkant bent, of een ervaren zeevisser. De eigenaren verwelkomen iedere bezoeker met een warme glimlach en kunnen – mede dankzij hun eigen ervaring – iedereen met raad en daad terzijde staan. In de zaak zijn veel producten te vinden voor zowel karpers en roofvissen als voor witvissen. Fijn is ook, dat Hengelsport Leiden zich vlak bij de uitvalswegen bevindt, én dat er voldoende gratis parkeerplaatsen zijn. En wat nog mooier is, de winkel ligt vlak aan het water, zodat de hengels, netten en andere visapparatuur ook daadwerkelijk uitgeprobeerd kan worden.
De eigenaren hebben een openingsaanbieding: ‘Een beginnerssetje voor alle soorten vissen; voor een prijs vanaf 6,50 euro.’ De visspecialisten, beginners en recreatieve vissporters zijn van harte welkom om de grote variatie aan visproduten als tenten, voer en stretchers te bekijken.

No comments:

Post a Comment